De ce Origami este cea mai buna livrare de roluri si sushi?

De obicei, anchetele sociologice sunt efectuate in cazul in care trebuie sa gasiti minusurile in procesul de munca. Am mers mai departe si am intrebat clientii nostri de ce aleg livrarea noastra fata de livrarea concurentilor. Si am reusit sa gasim pana la 8 motive!

De obicei, anchetele sociologice sunt efectuate in cazul in care trebuie sa gasiti minusurile in procesul de munca. Am mers mai departe si am intrebat clientii nostri de ce aleg livrarea noastra fata de livrarea concurentilor. Si am reusit sa gasim pana la 8 motive!

1. Un meniu foarte variat

Incercam sa ne actualizam constant meniul, urmand tendintele globale si din oras. Din acest motiv, aici gasiti nu doar roluri si sushi, ci si burgerii, precum si supe chinezesti si thailandeze! Nu uitati sa incercati aperitivele!

2. Cele mai proaspete ingrediente

Produsele semifabricate nu sunt despre noi. Nu degeaba am incheiat zeci de acorduri de-a lungul anilor pentru a gasi cei mai buni furnizori doar de produse de inalta calitate - si totul pentru ca bucatarii nostri sa gateasca „de sub cutit”!

3. Cele mai mici preturi

Intelegem ca toata lumea vrea sa se multumeasca cu un fel de mancare placut pentru o seara si un serial TV si, prin urmare, incercam sa facem preturi de multe ori mai mici decat cele de pe piata!

4. Logistica excelenta de livrare

Pentru a procesa aplicatiile si a va livra comenzile cat mai curand posibil, am incercat sa stabilim cea mai inovatoare si mai rapida livrare la toate adresele din oras!

5. Acceptam comenzi de pe toate dispozitivele

Am incercat sa conectam toate cele mai convenabile modalitati de procesare a aplicatiilor:

  • Cu ajutorul unui singur apel telefonic;
  • Folosind formularul de pe site-ul oficial.

Site-ul are o navigare usoara cu divizare in subcategorii si ilustratii colorate pentru fiecare dintre feluri de mancare. Tot ce trebuie sa faceti este sa le adaugati in cos si sa procesati comanda!

6. Ne bucuram in mod regulat clientii!

Sarcina noastra principala este sa oferim emotii sustinute de preparate placute. Din acest motiv, organizam adesea maratoane de sarbatori, reduceri si derulam un program activ de loialitate. Apropo, nu uitati de cadourile noastre - vor veni in curand!

7. Doar o echipa prietenoasa!

Echipa noastra lucreaza nu pentru cantitate, ci pentru calitate. De aceea organizam adesea evenimente pentru a uni echipa si, de asemenea, trimitem bucatarii nostri la cursuri de perfectionare - totul pentru a obtine mancarea rapida si gustoasa!

8. Suntem deschisi la feedback

Non-stop, managerii nostri proceseaza comenzile primite, inclusiv recenziile activitatii noastre. Ne inspira sa ne dezvoltam si, de asemenea, identifica zonele mai slabe.